<h2>ΛΟΡΑΝΔΟΣ ΣΠΥΡΟΣ</h2><p>Ψυκτικές Εγκαταστάσεις - Κλιματισμός - Αίγινα</p> <h2>ΛΟΡΑΝΔΟΣ ΣΠΥΡΟΣ</h2><p>Ψυκτικές Εγκαταστάσεις - Κλιματισμός - Αίγινα</p> <h2>ΛΟΡΑΝΔΟΣ ΣΠΥΡΟΣ</h2><p>Ψυκτικές Εγκαταστάσεις - Κλιματισμός - Αίγινα</p> <h2>ΛΟΡΑΝΔΟΣ ΣΠΥΡΟΣ</h2><p>Ψυκτικές Εγκαταστάσεις - Κλιματισμός - Αίγινα</p>
Previous Next
Εξαερισμός
Η κακή ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους όπως την κατοικία, το χώρο εργασίας ή τους χώρους συνάθροισης κοινού έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες στην υγεία των ενοίκων, των εργαζομένων και των παρευρισκομένων αντίστοιχα. 
 
Ειδικότερα οι συνέπειες για τους εργαζομένους επεκτείνονται σε μείωση της παραγωγικότητάς τους δεδομένου του μεγάλου χρόνου που βρίσκονται στο χώρο. Η κυριότερη αιτία για την κακή ποιότητα του αέρα, είναι η απουσία καλών συστημάτων εξαερισμού όπως επίσης η ανεπάρκεια της συντήρησής τους.
 
Η απομόνωση των κτιρίων από τον εξωτερικό ατμοσφαιρικό αέρα που γίνεται για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας ή προστασίας από την ηχορύπανση, οδηγούν σε αύξηση της συγκέντρωσης στον αέρα νοσηρών ουσιών που δημιουργούνται στους εσωτερικούς χώρους. Εάν το σύστημα εξαερισμού δεν είναι ικανοποιητικό, τότε προκύπτουν σοβαρά προβλήματα.
 
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή ειδικών εγκαταστάσεων εξαερισμού σε βιομηχανικούς χώρους όπου απαιτείται η απομάκρυνση αερίων ρύπων και η βελτίωση της ποιότητας του αέρα στο χώρο.